Ce inseamna schimbarea stilului de viata?

Așa cum am spus în articolul precedent, primul lucru pe care intenționez să îl fac este schimbarea stilului de viață, în special în privința sănătății, ceea ce implică foarte multe lucruri, pe lângă alimentație.

veggies

Dar ce înseamnă de fapt schimbarea stilului de viață? Să nu mai mănânci carne? Să faci sport cu regularitate? Să renunți la pâine? Să renunți la alcool, tutun, cafea? Să dormi mai mult? Sau mai puțin? Să te muți la țară sau la periferia orașului? Să-ți iei un câine? Să îți cumperi bicicletă? 🙂

Funny-Bike

Dincolo de toate acestea, ce înseamnă schimbarea stilului de viață? Nu am încă un răspuns, dar încerc să fac anumite modificări în viața mea, iar ca numitor comun încerc să păstrez echilibrul.

Mi-am propus să nu mai mănânc carne, și cred că am reușit asta de vreo două luni deja. Încerc să reduc și cantitatea de pâine consumată, scopul este să tindă spre zero. De asemenea, am reluat ușor ușor drumețiile la munte, dar aici încă nu mă laud, aștept să treacă măcar un an, doi de excursii montaniarde.

Bucegi3 Ciucas Bucegi2 Bucegi

  Mi-am propus să ies mai des în parc și să fac mișcare (am și reușit parțial), poate mă ambiționez și îmi fac un abonament la sală de care să mă și țin, că tentative eșuate am avut în repetate rânduri anii trecuți.

Voi trece în revistă în articolele următoare toate activitățile și schimbările din viața mea, astfel încât recitind pe parcursul anilor însemnările din acest jurnal online, poate poate voi afla răspunsul la întrebarea din titlu: ce înseamnă schimbarea stilului de viață?

Dar pentru voi ce înseamnă schimbarea stilului de viață? 😉

Advertisements

3 thoughts on “Ce inseamna schimbarea stilului de viata?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s